Verzending & bestellingen

VERZENDING & BESTELLINGEN

Zodra een bestelling geplaatst is krijg je direct een bevestiging per e-mail met een overzicht van je bestelling. Mocht dit niet het geval zijn, stuur ons dan even een mailtje op support@dreaver.nl. Dan kijken we met je mee. (Kijk eerst altijd even je spam mail)

 

Wat is de huidige levertijd?

Nadat wij het pakket aan DPD overhandigen duurt het gemiddeld 1-5 werkdagen voordat het bij jou thuis wordt geleverd.

*LET OP: De tracking informatie kan soms aangeven dat het pakket nog niet is ontvangen door DPD terwijl dit wel het geval is. Vanwege de drukte die DPD ervaart kunnen zij niet altijd alle aangeleverde pakketten op tijd verwerken. Op het moment dat het pakket gescand wordt bij DPD zeggen ze pas dat het is ontvangen, terwijl dit dus al eerder het geval was.

Op werkdagen voor 21:00 besteld = dezelfde dag aan DPD overhandigd.

 

 

Mijn pakket is vertraagd bij DPD, wat moet ik doen?

Helaas zijn we afhankelijk van koeriersdiensten, en soms kunnen ze, vanwege de werkdruk, niet altijd de leverbelofte van 100% garanderen. We zorgen er altijd voor dat je bestelling zo snel mogelijk ons magazijn in Nederland verlaat, op weg naar het sorteercentrum van DPD.

We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn, maar we doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk wordt geleverd. Als je pakket 5 werkdagen na je bestelling nog niet is geleverd, neem dan gerust contact op met de klantenservice van DPD of met ons. Op die manier kunnen we meer duidelijkheid bieden over de status van jouw bestelling.